Nyheder

23.07.2022

FløngPartyTelt var med under Tour De France i Roskilde

Under 2. etape af Tour de France der skulle løbe afsted fra Roskilde var Fløngpartytelt med i Folkeparken med et 9x21 meters partytelt.

Læs mere

27.06.2021

Coronarestriktionerne er på retræte og partyteltene står klar til de tiltrængte fester

Endelig er coronarestriktionerne blevet lempet i en sådan grad, at samfundet atter så småt kan åbnes op igen. I den sammenhang må det sociale samvær og de festlige lejligheder være appetitvækkende iblandt vores samfund.

Partyteltene står klar på lageret så vi alle kan få indhentet de forsømte festlige begivenheder, som vi i godt halvandet år har måtte undvære.

 

Læs mere

07.04.2020

Parytelte til undervisningsbrug på skoler og øverige institutioner under Corona-krisen

D. 7/4-2020 meddelte regeringen, at en genåbning af Danmark så småt kunne påbegyndes fra d. 15/4-2020.

Landets folkeskoler fra 1. - 5. klasse, børnehaver og vuggestuer genåbnes fra onsdag d. 15/4, men under restriktioner omkring fortsat, at holde afstand.

I denne forbindelse, vil det da være muligt for FløngPartyTelt, at omdanne partyteltene til brug for disse indstitutioner. Partyteltene vil kunne anvendes til skoleundervisning samt øvrig opholdelse.

Tøv endelig ikke med at kontakte ejer Henrik Bøtcher direkte på tlf. 40336200 for en dialog.

Pas på hinanden

Dbh

FløngPartyTelt

Læs mere

25.01.2020

Nyt samarbejde med Catering-virksomheden Kejserindens Gryder A/S

Det er glædeligt, at FløngPartyTelt kan annoncere nyheden om, at der er indgået et gensidigt samarbejde med catering-virksomheden Kejserindes Gryder A/S, som er beliggende i Albertslund.

Profil

Kejserindens Gryder sætter en ære i at levere mad, der skaber gode oplevelser og livskvalitet. En firmafrokost skal være ligesom forkælelsen i en restaurant – bare dagligt og til billigere penge.

Gennem den daglige frokost, firmafesten og forretningsmødet sikrer vi sunde medarbejdere og organisationer.

Vi har stor erfaring med levering af frokost til kunder i området omkring København, Glostrup, Storkøbenhavn, Ballerup, Herlev, Roskilde, Albertslund, Tåstrup, Rødovre, Ishøj, Hvidovre, Brøndby og Greve.

For elaboreret information: https://kejserindens-gryder.dk/

Læs mere

08.09.2019

Stor efterspørgsel på de nye StandUp-Telte

Den nyeste type af telte der for nylig er blevet erhvervet til udlejning har mødt markedet med stor begejstring. Teltene er hurtige, at opsætte og fås i målene 3x3 meter eller 6x3 meter. Herefter kan teltene ydermere sættes sammen efter behov. Teltene kan bestilles herfra: https://floengpartytelt.dk/shop/category/standup-telte-premium-3-meter/

Jeg glæder mig til, at høre fra dig.

Mvh

Henrik Bøtcher - Indehaver af FløngPartyTelt

 

 

Læs mere

08.09.2019

Velkommen til hjemmesiden

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Mvh

Henrik Bøtcher - Indehaver

Læs mere